Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه elementor زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/erisco/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
پارکینگ هوشمند و نجات زمین | شرکت اریس

پارکینگ هوشمند و نجات زمین

یکی از جذاب‌ترین اتفاقاتی که در حال رقم خوردن است، سیستم‌های پارکینگ هوشمند هستند. از جلوگیری از مصرف سوخت گرفته تا آسودگی و راحتی افراد برای مراجعه به مراکز مختلف، همگی در گرو پیشرفت روزافزون سیستم‌های پارکینگ هوشمند هستند.

پارکینگ هوشمند و نجات زمین

پارکینگ (بله،پارکینگ!) هرگز به اندازه امروز برای جهان مهم نبوده است. 20 سال پیش کسی احتمالش را نمی‌داد که پارکینگ ابزاری برای دستیابی به اهداف مهمی مانند مبارزه با تغییرات آب و هوایی یا دستیابی به برابری سیاسی-اجتماعی باشد. اما با توجه به قابلیت‌هایی که به طور فزاینده‌ای از طریق نوآوری‌های پارکینگ هوشمند در دسترس قرار می‌گیرند، به نظر می‌رسد که پارکینگ هوشمند می‌تواند به سهم خود به نجات جهان کمک کند.

تحقیقات نشان می دهد که روزانه بیش از 1 میلیون بشکه نفت در جستجوی جای پارک مصرف می‌شود. بیش از 44 درصد از رانندگان، پارک کردن را تجربه‌ای استرس‌زا می‌دانند و راننده به طور متوسط هر سال 4 روز را به دنبال فضایی برای پارک صرف می‌کند.

این عوامل باعث ازدحام غیرضروری در جاده‌ها، آلودگی هوا و تخریب خاک برای ساخت بیشتر فضاهای پارکینگ می شود. فشاری مضاعف به کره زمین!

با این حال، همانطور که در این مقاله نشان خواهیم داد، نوآوری های اخیر در پارکینگ هوشمند ممکن است این ماجرا را تغییر دهد. روش‌های نوین استفاده از پارکینگ‌ها می‌تواند به کاهش آلایندگی و تشویق مردم به پاک زیستن منجر شود. چند نمونه از این راهکارها را مرور می‌نماییم:

روبات‌های پارکبان

اگرچه هوش مصنوعی هر کاری را می‌تواند انجام دهد مثلا شما را از کار بیکار کند تا خودش جای شما را بگیرد یا در یک لحظه حساس زندگی، جان شما را نجات دهد اما احتمالاً هرگز فکر نمی کردید که در محیط پارکینگ هم به کار و فعالیت بپردازند. روبات‌های پارکبان برای خدمت‌رسانی در زمینه پارک ماشین‌ها و نجات رانندگان از سردرگمی بسیار برای یافتن جای پارک و در نتیجه کاهش موثر آلودگی‌های محیطی خلق شده‌اند.

نحوه عملکرد بدین صورت است: مسافران بصورت آنلاین یک جای پارک رزرو می کنند و سپس وسایل نقلیه خود را در یک کابین اختصاصی قرار می‌دهند. سپس ربات پارکبان خودرو را برمی‌دارد و آن را در یک جای پارک مناسب، پارک می‌کند. دریافت ماشین هم به سادگی پارک کردن آن است. کافی است در هنگام بازگشت به یکی از کابین‌های اختصاصی بروید تا وسیله نقلیه خود را تحویل بگیرید. روبات پارکبان در خدمت شماست.

آسانسور پارکینگ

استفاده از آسانسورهای پارکینگ برای مدیریت فضای پارک کمی شبیه نحوه عملکرد روبات پارکینگ است. ایده اصلی این تکنولوژی استفاده از طول به جای عرض فضای پارک است. در واقع خودروها به جای آنکه کنار هم پارک شوند، روی هم قرار می‌گیرند. البته در کابین‌های تعبیه شده روی هم! بالابرهای مکانیکی مسئول این کار هستند

معروفترین سیستم آسانسور پارکینگ خودرو در هالیوود قرار دارد که منجر به صرفه جویی در حدود 7000 فوت مربع زمین شده است. این سیستم برای مقاصد تجاری و مسکونی هم به خوبی کار می کند. بنابراین، حتی افرادی که دارای گاراژهای کوچک و تک ماشین هستند، می توانند از این نوآوری برای پارک وسایل نقلیه بیشتر در فضای محدود استفاده کنند.

نتیجه چیست؟ نیاز به ساخت و ساز کمتر و حفظ خاک ارزشمند. از آسمان به جای زمین استفاده کنید.

سنسورهای پارکینگ هوشمند

سالهاست که سنسور‌های پارکینگ، ستاره بی‌رقیب صنعت پارکینگ هستند. این حسگرها مستقیماً مسئول کاهش قابل توجه زمانی هستند که رانندگان برای جستجوی مکان‌های پارک صرف می‌کنند. این حسگرها بصورت لحظه‌ای با یک سیستم اطلاعاتی پارکینگ-مسیریابی (PRIS) در ارتباط هستند تا رانندگان را به مکان‌های پارک موجود آزاد راهنمایی کنند.

نمونه اجرا شده موفق و زیبای این سیستم را می‌توانید در پارکینگ هوشمند مجتمع تجاری اپال مشاهده نمایید که توسط شرکت اریس انجام شده است.

شعار این سیستم این است: وقت کمتری صرف پارک کنید، بیشتر لذت ببرید.

پرداخت هزینه پارکینگ با پلاک خودرو

فقط شماره پلاک خورودی خود را وارد نمایید و هزینه پارک برای شما محاسبه و نمایش داده می‌شود. همان لحظه هم پرداخت را بدون دردسر و معطلی انجام دهید. می‌توانید این کار را توسط کیوسک‌های مخصوص تعبیه شده در پارکینگ یا توسط اپلیکیشن موبایل خود انجام دهید. نتیجه اینکه کمتر زمان ارزشمندتان در صف‌های طولانی پرداخت پارکینگ هدر می‌رود و البته کمتر co2‌ وارد هوا می‌شود.

پرداخت هزینه پارکینگ بر اساس آلایندگی

برای شهرهایی که با آلودگی و ارقام آلایندگی بالا دست و پنجه نرم می کنند، هزینه های پارکینگ مبتنی بر آلودگی می‌تواند راه‌حلی عالی برای نجات کره زمین باشد. برای تشویق خودروهای پاک‌تر و بهبود کیفیت هوا، این سیستم هزینه‌های پارکینگ را بر اساس اثرات زیست‌محیطی تخمین زده شده برای خودرو محاسبه و اعمال می‌کند.

بعنوان مثال در این سیستم، هیبریدها از 20٪ تخفیف در هزینه پارکینگ برخوردار می‌شوند در حالی که وسایل برقی به صورت رایگان پارک می کنند. از سوی دیگر، خودروهای قدیمی و آلاینده حتی تا 20 درصد اضافی باید هزینه پارکینگ پرداخت نمایند.

پرداخت هزینه پارکینگ بر اساس طول خودرو

شاید عجیب باشد ولی در برخی پارکینگ‌ها هر چه طول خودرو بیشتر باشد باید هزینه پارک بیشتری پرداخت کرد. فلسفه این سیستم این است که هر چه خودرو کشیده‌تر و درازتر باشد بالطبع گران‌تر و لوکس‌تر هم هست و مالک آن باید هزینه بیشتری بپردازد.

ضمنا خودرو طویل‌تر فضای پارک بیشتری مثلا معادل دو خودروی کوچک اشغال می‌نماید پس باید هزینه دو جای پارک را پرداخت نماید.

این روش شاید بتواند مردم را متقاعد نماید که خودرو‌های کوچک‌تر تهیه نمایند همانطور که سیستم هزینه با معیار آلایندگی، وسایل نقلیه تمیزتر را تبلیغ می‌نماید.

هزینه پارکینگ برای ساکنین محله

ساکنان مناطقی که مجاور مال‌ها، مراکز تجاری یا پارکینگ‌های عمومی می‌باشند، همواره از ترافیک، آلودگی صوتی و محیطی آسیب زیادی می‌بینند. در واقع هدف از این نوآوری معرفی سیستمی است که به نفع ساکنین منطقه باشد. به طور خلاصه، این سیستم نرخ های بسیار پایین تری را برای هزینه پارک خودروی ساکنین در نظر می‌گیرد.

هنگامی که این سیستم در ساحل میامی معرفی شد، از ساکنان نرخی معادل 1 دلار در ساعت دریافت کردند، در حالی که گردشگران برای همان ساعت 1.75 دلار پرداخت کردند.

شارژ بی‌سیم در محل پارک خودرو

شاید هنوز برای ما زود باشد که تصور کنیم در پارکینگ‌ها امکانات شارژ خودروهای برقی در کیوسک‌های مجهز به تجهیزات بی‌سیم فراهم باشد.
ولی سیستم‌های شارژ Plugless روزبروز محبوبیت بیشتری پیدا میکند و در کنار روش‌هایی چون هزینه رایگان پارک برای خودروهای پاک، مردم تمایل بیشتری برای استفاده از آنها پیدا کنند.

نتیجه چه خواهد شد؟ بله، همانطور که در ابتدای مقاله گفتیم پارکینگ‌ها هم می‌توانند به کمک زمین بیایند.

حقوق این پست متعلق به شرکت اریس میباشد. انتشار آن با ذکر منبع و ارجاع به لینک اصلی مانعی ندارد.

زنبیل خرید